рус   укр

Соц мережі

Чоловік очільниці Хмельницької МСЕК Володимир Крупа придбав нерухомість на узбережжі Франції

Чоловік очільниці Хмельницької МСЕК Володимир Крупа придбав нерухомість на узбережжі Франції

Чоловік голови Хмельницького МСЕК Тетяни Крупи Володимир придбав нерухомість у Франції. Про це пише міжнародне детективне бюро Absolution.

У травні 2024 комерційний суд Ніцци зареєстрував нове підприємство SCI ESTATEWISE GROUPE. З одного боку його засновниками стали чоловік Тетяни Крупи – Володимир Крупа та хмельницький ріелтор Олександр Олійник (по 25% кожен).

Останній є бізнес-партнером сина Олександра Крупи. Донедавна вони разом володіли агентством нерухомості «Естейт Плюс», але нещодавно Крупа-молодший де-юре вийшов із засновників. З іншого боку власником SCI ESTATEWISE GROUPE є сім’я «митного генерала» Сергія Іванова. Формально Іванов відійшов від справ, нині більшість часу проживає в Монако, але й досі зберіг впливи в силових органах і в партії «Слуга народу». У власності Сергія Іванова є кілька квартир на Лазуровому узбережжі Франції.

Припускаємо, що одну з них, за адресою Rue de France, 85 у Ніцці він і продав Крупам. Цей багатоквартирний будинок знаходиться у самому центрі Ніцци. Ціни на нерухомість у цьому районі становлять в середньому 6 тис. євро за «квадрат». Статутні документи фірми були підписані у квітні 24 квітня 2024 у Ніцці. Тому цікаво, як це міг зробити Олександр Олійник, якому зараз 41 рік, а отже він не може виїжджати за кордон. Хіба що інвалід.



“Антикорупційна правда”